Mercedes C automat

Mercedes C automat nodig? Vos Auto Speciaalzaak heeft 'm!

Al langere tijd op zoek naar de originele Mercedes C automat? En heeft u de Mercedes C automat ook gevonden, maar aarzelt u nog over de aankoop, omdat de prijs nogal stevig is? Ga dan meteen naar onze webshop, want Vos Auto Speciaalzaak heeft een demo Mercedes C automat in het assortiment opgenomen. U zult blij verrast zijn met de prijs voor deze originele mattenset van vier stuks, die veel lager is dan de oorspronkelijke prijs van 100 euro. Vos Auto Speciaalzaak biedt u de demo Mercedes C automat graag aan, waarbij we benadrukken dat de matten zo goed als nieuw zijn. Demo wil niets anders zeggen dan dat de automatten wat lichte gebruikerssporen kunnen hebben. De matten zijn alleen gebruikt als showmodel. Vos Auto Speciaalzaak staat wijd en zijd bekend om het grootste aanbod automatten, voor veel automerken in verschillende modellen en met meerdere bouwjaren. Wij garanderen, net als voor de Mercedes C automat, een 100% pasvorm. De automatten blijven dus keurig op hun plaats liggen en verschuiven niet. Ze glijden niet weg bij het uit- of instappen en komen zeker niet vast te zitten onder uw rem-, koppelings- of gaspedaal.

Mercedes C automat van rubber

De Mercedes C automat die Vos Auto Speciaalzaak u aanbiedt, is vervaardigd van rubber. Zoals u waarschijnlijk wel weet is rubber praktisch en onverslijtbaar. De rubberen automatten beschermen het interieur van uw auto tegen water en vuil. Dat komt omdat de matten zijn voorzien van een handige opstaande rand, waardoor alles op de mat blijft liggen. Schoonmaken en droogmaken van de matten is in no time gedaan. Het interieur ziet er door uw Mercedes C automat altijd netjes en aantrekkelijk uit.

Mercedes C automat nergens goedkoper

Vos Auto Speciaalzaak verzekert u dat u de Mercedes C automat, en overigens al onze automatten, nergens goedkoper vindt! Wij staan erom bekend dat we altijd een grote voorraad in ons magazijn hebben liggen. Dat doen we, zodat we de automatten direct beschikbaar hebben om te leveren. Kijk in onze webshop naar de juiste automatten voor uw auto, waarbij u let op model en bouwjaar. Is uw bestelling voor de automat bij ons voor 17.30 uur binnen? We gaan meteen aan het werk en zorgen voor bezorging van de mattenset op de volgende werkdag. Wij sturen u een track & trace code, zodat u uw bestelling kunt volgen en weet wanneer de bezorger aan de deur staat. In heel Nederland worden bestellingen vanaf 20 euro door Vos Auto Speciaalzaak helemaal gratis verzonden. Heeft u per ongeluk de verkeerde mattenset besteld? U kunt altijd retourneren en even contact met ons opnemen voor de juiste set. We helpen u graag.