Retourneren & Ruilen

Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Hieronder vind u een overzicht van de verschillende retourneringsmogelijkheden.

Ruilen
Het is mogelijk om uw product om te ruilen. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice door te mailen naar  info@vosautospeciaalzaak.nl of door te bellen naar 085-1302975. Let op: Wanneer u een product wilt omruilen zijn de kosten van de retourzending voor uw eigen rekening.

Retourneren
Indien u een product wilt retourneren, dan heeft u hiervoor 7 werkdagen de tijd (met uitzondering van een defect of verkeerd product- zie hieronder). U dient dan het product
(inclusief eventuele geleverde toebehoren) – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking naar Vos Auto Speciaalzaak te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Voor een indicatie van de verzendkosten
verwijzen we u graag naar de website van uw vervoerder. Het oorspronkelijke aankoopbedrag van uw bestelling zal binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw retourzending aan u worden geretourneerd.

Defect of onjuist product
Mocht het geleverde product defect of onjuist zijn, dan dient u dit binnen 4 werkdagen na ontvangst schriftelijk bij ons te melden. Dit kunt u doen door een email te sturen naar:
info@vosautospeciaalzaak.nl. De kosten van uw retourzending zijn in dat geval voor de rekening van Vos Auto Speciaalzaak. Na ontvangst van uw retourzending zal een nieuwe zending worden aangemaakt met een vervangend product.

Contact
Heeft u vragen over onze retourneringsmogelijkheden, of wenst u verdere informatie over uw product, dan kunt u contact met ons opnemen via één van onderstaande opties. We proberen z.s.m. te reageren op uw bericht.
E-mail: info@vosautospeciaalzaak.nl
Telefoon: 085-1302975
Bezoek:
Vos Auto Speciaalzaak
Nijverheidstraat 21
4261 TK Wijk en Aalburg
Wijk en Aalburg