Volkswagen Beetle automat

Volkswagen Beetle automat? Natuurlijk van Vos Auto Speciaalzaak!

U bent als trotse bezitter van een Kever op zoek naar een Volkswagen Beetle automat? U heeft uw auto helemaal keurig gerestaureerd, maar u mist nog een Volkswagen Beetle automat? U bent op de ideale plek, want Vos Auto Speciaalzaak heeft precies de goede Volkswagen Beetle automat die u zoekt! Ons team garandeert een 100% pasvorm, omdat onze automatten verkrijgbaar zijn op basis van het merk, het bouwjaar en het model. U kunt voor de Volkswagen Beetle automat zeer goed bij ons uit de voeten, omdat wij de jaargangen 1998-2012 en 2013-2019 voeren. Ze staan netjes gerangschikt op onze website, zodat u precies de juiste kiest. De matten, gemaakt van naaldvilt, zullen uw prachtige oude auto sieren en ook een mooi aanzicht geven voor de nieuwere modellen. Niet alleen draagt de Volkswagen Beetle automat bij aan een net interieur, het verhoogt ook uw veiligheid. De mat glijdt niet weg onder uw voeten bij het uit- en instappen en bovendien schuift de mat niet onder uw pedalen. U kunt gewoon normaal gas geven, remmen en het koppelingspedaal gebruiken, zonder dat de mat er klem onder zit met alle gevolgen van dien. Vos Auto Speciaalzaak hanteert voor de Volkswagen Beetle automat zeer scherpe prijzen; wij durven zelfs te stellen dat u nergens goedkopere zult vinden!

Volkswagen Beetle automat snel geleverd

Vos Auto Speciaalzaak heeft niet alleen een groot aanbod van automatten, maar houdt ook een constante grote voorraad. Daardoor zijn wij in staat om direct te leveren, zodat u de Volkswagen Beetle automat gauw in huis heeft. U bestelt eenvoudig online in onze webshop. Ontvangen wij uw bestelling voor automatten voor 17.30 uur, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling de volgende werkdag geleverd wordt. Bij bestellingen boven € 20 bezorgen wij in heel Nederland gratis!

Hoge kwaliteit Volkswagen Beetle automat

Onze Volkswagen Beetle automat is van hoge kwaliteit, zodat u lang plezier van deze automat zult hebben. De automat is vervaardigd van naaldvilt, wat een goede en voordelige keuze is. De Volkswagen Beetle automat wordt geleverd in een complete set van vier stuks. De matten zijn aan de onderkant voorzien van een anti-sliplaag, waardoor deze goed op hun plaats blijven liggen. Daarnaast is een extra dikke hakplaat op de mat voor aan de bestuurderszijde aangebracht, die deze kwetsbare plek zeer goed beschermd tegen slijtage. De chauffeur schuift immers vaak zijn schoenen heen en weer bij de pedalen. De naaldvilt mat zal uw auto een keurig aanzien geven, omdat klein vuil zoals zand en gruis niet opvallen in de mat.