Volkswagen matten kopen

Volkswagen matten bij Vos Auto Speciaalzaak

Zoekt u Volkswagen matten? Ben u al een tijd op zoek naar perfect passende Volkswagen matten? Voor de beste Volkswagen mattenset bent u bij Vos Auto Speciaalzaak op de beste plek! Wij hebben het grootste aanbod in Volkswagen matten en daarom kunnen wij u garanderen dat u altijd de juiste VW mattenset kunnen leveren. Denk aan: Amarok, Beetle, Bora, Caddy, Crafter, Golf, Jeta, Lupo, Passat, Polo, Scirocco, Tiguan, Touareg, Touran, Transporter en Up! Deze Volkswagen matten passen altijd perfect in uw auto en de dagen dat uw automatten alle kanten op glijden zijn dus voorbij. Niet alleen zult u blij zijn dat die irritatie voorbij is, het draagt ook bij aan uw veiligheid. Bij het in- en uitstappen glijden de Volkswagen matten niet onder uw voeten vandaan en ook zullen ze niet meer klem zitten onder uw gas-, rem- of koppelingspedaal, wat gevaarlijk situaties kan opleveren. Wij weten zeker dat we u de juiste Volkswagen matten leveren, omdat onze matten verkrijgbaar zijn op basis van het bouwjaar, merk en het model. Onze VW matten hebben dus 100% pasvorm. Bovendien hanteren wij voor onze Volkswagen matten zeer scherpe prijzen, u vindt ze nergens goedkoper.

Volkswagen matten in naaldvilt en velours

U heeft voor uw VW automatten keuze uit twee soorten matten: van velours of van naaldvilt. Zowel de naaldvilt VW automat als de velours VW mat heeft een hoge kwaliteit, het is net waar uw voorkeur ligt. De naaldvilt Volkswagen mat plaatst u gemakkelijk en op een veilige manier op de bevestigingsgaten van de auto. Het praktische van deze mat is dat klein vuil zoals gruis en zand niet zo opvallen. Deze mat heeft een hakplaat wat de slijtage vermindert op de kwetsbaarste plek van de mat De velours Volkswagen automat oogt daarentegen wat meer luxe en is meer slijtvast. Bent u dus een intensieve autorijder, dan raadt ons team de velours mat Volkswagen aan. Beide matten hebben een anti-sliplaag aan de onderzijde, zodat ze altijd keurig op hun plaats blijven liggen. De naaldvilt matten en de velours matten hebben een originele pasvorm. Ze worden compleet geleverd in een set van vier stuks. Het interieur van uw auto ziet er weer uit als nieuw!

Volkswagen matten

Vos Auto Speciaalzaak levert uw Volkswagen matten snel en direct uit voorraad. Wanner wij uw bestelling voor automatten Volkswagen voor 17.30 uur ontvangen, gaan wij meteen aan de slag en worden de matten de volgende werkdag bij u bezorgd. Bij een bestelling van minimaal € 20 verzenden wij binnen Nederland helemaal gratis.