VW Fox automat

Vos Auto Speciaalzaak voor perfecte VW Fox automat. Alle automatten van Volkswagen Fox

Heeft u belangstelling voor een VW Fox automat? Zijn de matten in uw auto tot op de draad versleten en wordt het dus hoog tijd voor nieuwe automatten VW Fox? U bent hier op de juiste plek, want Vos Auto Speciaalzaak heeft de perfecte VW Fox automat voor u standaard op voorraad! Wij garanderen dat wij u automatten VW Fox met 100% pasvorm leveren. Net zoals auto's van elkaar verschillen, zo verschillen ook de automatten. Het is dus zaak om de originele pasvorm te vinden. Bij Vos Auto Speciaalzaak is dat geen probleem. De juiste keuze is namelijk gebaseerd op het merk, het model en het bouwjaar van uw auto. Zo bieden wij automatten VW Fox aan voor de bouwjaren 2005 - 2007 en 2007 - 2010.

VW Fox automat in naaldvilt

De VW Fox automat is vervaardigd in naaldvilt uitvoering; een kwaliteitsproduct, dat bij normaal gebruik voor lange tijd prima voldoet. Aan de onderzijde is de VW Fox automat voorzien van een hoogwaardige anti-sliplaag, wat het verschuiven verhindert. Ook is er een hakplaat aangebracht, die de meest kwetsbare plek, namelijk die bij de bestuurder, uitstekend beschermt tegen slijtage. Zand en fijn gruis, dat vaak via de schoenzolen in de auto komt, valt op deze naaldvilt mat niet op. Met de handige bevestigingsclips maakt u de matten vast. De automatten VW Fox worden als complete set van vier stuks geleverd. Zo is het interieur van uw auto meteen weer als nieuw!

Automatten VW Fox nergens goedkoper

Vos Auto Speciaalzaak garandeert niet alleen een perfect passende mat, u zult de automatten VW Fox nergens goedkoper vinden! Daarnaast garanderen we ook een zeer snelle levering, omdat wij de VW Fox automat uit eigen voorraad leveren. U bestelt heel eenvoudig via onze website. Als wij uw bestelling ontvangen voor 17.30 uur, dan zorgen wij voor onmiddellijke verzending. De automatten worden de volgende werkdag bij u bezorgd. Bij bestellingen boven de € 20 versturen we in Nederland alles gratis! Het is zeer vervelend om te rijden met een kapotte of wegschuivende mat, wat u in een lastige situatie kan brengen bij het in- en uitstappen. Een vastzittende automat, die klem zit onder het koppelings-, rem- of gaspedaal, ook dat wilt u voorkomen. Met onze VW Fox automat heeft u hier geen last van. Mocht u problemen ondervinden met het bestellen of met het bevestigen van de automatten, bel dan gerust even naar Vos Auto Speciaalzaak. Wij staan u graag te woord om u verder te helpen!