VW Golf 3 automat

Vos Auto Speciaalzaak voor de perfecte VW Golf 3 automat. Alle automatten van Volkswagen Golf 3

Bent u op zoek naar een VW Golf 3 automat? Zijn de automatten in uw VW Golf 3 helemaal versleten en wordt het tijd om ze te gaan vervangen? U vindt de perfecte VW Golf 3 automat bij Vos Auto Speciaalzaak! Wij durven dit met zekerheid te zeggen, omdat wij een 100% originele pasvorm aanbieden. Net zoals auto's verschillen, zo verschillen ook de automatten. Vos Auto Speciaalzaak baseert de keuze voor de automat op het merk, het model en het bouwjaar. Zo heeft u altijd een goed passende mat. Niets is vervelender dan een wegschuivende mat, wat gevaarlijke situaties op kan leveren bij het in- en uitstappen. Of wat te denken van een automat die klem zit onder het koppelings-, rem- of gaspedaal? Met de VW Golf 3 automat heeft u hier geen last van. Met mooie nieuwe automatten geeft u uw auto weer een nette uitstraling. U verhoogt daarnaast de veiligheid en het rijplezier. Graag maakt Vos Auto Speciaalzaak u erop attent dat u de VW Golf 3 automat nergens goedkoper zult vinden!

Snelle verzending VW Golf 3 automat

Vos Auto Speciaalzaak heeft de VW Golf 3 automat voor u altijd op eigen voorraad, zodat we ook snel kunnen leveren. U bestelt de automat heel eenvoudig via onze website. Ontvangen wij uw bestelling voor 17.30 uur, dan garanderen wij levering op de volgende werkdag. Binnen heel Nederland verzenden wij uw bestelling boven de € 20 helemaal gratis.

Naaldvilt VW Golf 3 automat

Vos Auto Speciaalzaak heeft de VW Golf 3 automat beschikbaar voor de bouwjaren 1992 tot en met 1997. De automat wordt geleverd als complete set van vier stuks. De VW Golf 3 automat wordt door ons geleverd in naaldvilt uitvoering. Het is een hoogwaardig product, dat grote tevredenheid kent onder onze klanten. Aan de onderzijde van de VW Golf 3 automat is een anti-sliplaag aangebracht, wat het verschuiven stopt. Ook is er in de mat bij de bestuurdersplaats een hakplaat aangebracht, die de meest kwetsbare plek goed beschermt tegen slijtage. Klein vuil wat u meeneemt via uw schoenzolen of uw tas de auto in, valt op de naaldvilt mat niet op. Het is heel eenvoudig om de VW Golf 3 automat met de bevestigingsclips vast te maken op de bevestigingsgaten. Ondervindt u desondanks toch problemen, belt u dan gerust even naar onze klantenservice! Wij staan u graag te woord en helpen u meteen verder, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe automatten.