VW Golf 4 mattenset

Vos Auto Speciaalzaak voor uw perfecte VW Golf 4 mattenset. Alle automatten van Volkswagen Golf 4

Heeft u interesse voor een VW Golf 4 mattenset? Zijn uw VW Golf 4 matten hard aan vervanging toe? Blijf niet rondrijden met versleten VW Golf 4 automatten, maar neem een kijkje hier bij Vos Auto Speciaalzaak. Wij garanderen dat u bij ons de juiste VW Golf 4 automat vindt! Vos Auto Speciaalzaak staat erom bekend het grootste aanbod te hebben als het gaat over automatten VW Golf 4. Natuurlijk hebben we ook matten voor veel andere merken en modellen auto's. Wij garanderen u de perfecte auto matten VW Golf 4 met 100% pasvorm! U heeft altijd de juiste VW Golf 4 mattenset, omdat u bij ons uw keuze baseert op het merk, het model en het bouwjaar. Voor de VW Golf 4 mattenset hebben wij matten voor de bouwjaren 1997 tot en met 2003 voor u in het assortiment. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar:

  • naaldvilt uitvoering,
  • velours uitvoering.

Welke uitvoering u ook kiest, nergens vindt u goedkopere auto matten VW Golf 4!

VW Golf 4 mattenset, VW Golf 4 matten, VW Golf 4 automatten in naaldvilt

Vos Auto Speciaalzaak levert de VW Golf 4 matten altijd rechtstreeks uit eigen voorraad. Daarom kunnen wij altijd een snelle levering garanderen. U kunt, zoals gezegd, kiezen uit naaldvilt VW Golf 4 automatten of velours automatten VW Golf 4. De naaldvilt uitvoering kent een hoge kwaliteit en een extra voordeel van deze mattenset is, is dat het vuil dat u gemakkelijk meeneemt de auto in, niet opvalt op deze mat. Zand en gruis klopt u er ook gemakkelijk weer uit. De auto matten VW Golf 4 hebben een hoogwaardige anti-sliplaag aan de onderkant, zodat het schuiven wordt tegengegaan. De VW Golf 4 automat aan de bestuurderszijde heeft een hakplaat, zodat de meest kwetsbare plek tegen slijtage beschermd wordt. U bevestigt de VW Golf 4 matten met slimme bevestigingsclips op de bevestigingsgaten in de auto. De VW Golf 4 mattenset wordt compleet geleverd met vier matten, zodat uw auto er aan de binnenkant weer uitziet om door een ringetje te halen. U ontvangt op de VW Golf 4 automatten een jaar garantie.

VW Golf 4 automat, automatten VW Golf 4, auto matten VW Golf 4 in velours

De velours uitvoering voor de VW Golf 4 automatten geeft uw auto een luxe, comfortabele uitstraling. De auto matten VW Golf 4 kennen een langere levensduur. De VW Golf 4 automat is mooi afgezet met zwarte bandage. Net als bij de naaldvilt uitvoering zijn ook de automatten VW Golf 4 voorzien van een anti-sliplaag en worden ze geleverd in een complete set van vier stuks. U bevestigt ze met bevestigingsclips. Kiest u voor Volkswagen Golf 4 mattenset van Vos Auto Speciaalzaak, dan is vervelend schuiven van de automatten verleden tijd. Geen wegglijdende voeten bij het in- en uitstappen of matten die vast komen te zitten onder het gas-, rem- of koppelingspedaal. U verhoogt de veiligheid en rijplezier met de VW Golf 4 automat in originele pasvorm. Ook op de auto matten VW Golf 4 ontvangt u garantie.

Snelle levering VW Golf 4 mattenset

Heeft u een keuze kunnen maken? U kunt direct via de webshop bestellen. Is uw bestelling voor de VW Golf 4 mattenset voor 17.30 uur bij ons binnen, dan gaat het team van Vos Auto Speciaalzaak meteen aan de slag. De VW Golf 4 mattenset worden de volgende werkdag bezorgd. Orders vanaf € 20 worden in heel Nederland gratis verzonden.