VW Golf 5 matten

Veel VW Golf 5 matten bij Vos Auto Speciaalzaak

Bent u op zoek naar VW Golf 5 matten? Zijn uw huidige Volkswagen Golf 5 matten versleten en zoekt u dringend nieuwe? Natuurlijk wilt u dat de automatten VW Golf 5 uitstekend passen en niet alle kanten op schuiven. U bent bij Vos Auto Speciaalzaak op de goede plek! U koopt bij ons de VW Golf 5 automat met 100% pasvorm! De originele VW Golf 5 matten met hun originele pasvorm zijn gebaseerd op de selectie die Vos Auto Speciaalzaak hanteert om een adequate keuze maken: wij kijken naar het merk, het model en het bouwjaar van uw auto. Kiest u voor Volkswagen Golf 5 matten van Vos Auto Speciaalzaak, dan is onplezierig wegschuiven van de matten verleden tijd. Geen wegglijdende voeten bij het in- en uitstappen of matten die vast komen te zitten onder het gas-, rem- of koppelingspedaal, met allerlei nare gevolgen van dien. Wij benadrukken graag dat u de VW Golf 5 automat als mattenset VW Golf 5 nergens goedkoper aan zult treffen!

VW Golf 5 matten, Volkswagen Golf 5 matten in verschillende uitvoeringen

Auto's verschillen van elkaar en daarom verschillen automatten ook van elkaar. Bij Vos Auto Speciaalzaak beschikken we altijd over een flinke voorraad, waaruit we meteen kunnen leveren. Voor de automatten VW Golf 5 hebben wij de bouwjaren 2003 tot en met 2007 beschikbaar. U kunt kiezen uit twee uitvoeringen, namelijk de naaldvilt uitvoering en de velours uitvoering. Beide uitvoeringen kennen een hoogwaardige kwaliteit en zullen het interieur van uw auto weer een mooi aanzicht geven. De naaldvilt uitvoering voldoet uitstekend bij normaal gebruik. De naaldvilt Volkswagen Golf 5 matten worden geleverd als complete mattenset VW Golf 5 met vier stuks. Alle matten hebben een hoogwaardige anti-sliplaag aan de onderzijde, zodat ze goed op hun plek blijven liggen. De VW Golf 5 automat aan de bestuurderszijde heeft een hakplaat, zodat de meest kwetsbare plek tegen slijtage beschermd wordt. Een voordeel van de naaldvilt VW Golf 5 matten is dat klein vuil, dat u via uw schoenen of tassen de auto mee in neemt, bijna niet te zien is. Via de bevestigingsclips bevestigt u heel simpel de Volkswagen Golf 5 matten op de bevestigingsgaten in de auto. De velours uitvoering van de VW Golf 5 automat is luxe, comfortabel en staat garant voor een lange levensduur. Ook deze automat is voorzien van een anti-sliplaag. De matten zijn afgewerkt met zwarte bandage.

Volkswagen Golf 5 matten, VW Golf mattenset, automatten VW Golf 5

De mattenset VW Golf 5 wordt zowel in naaldvilt uitvoering als in velours uitvoering uit onze eigen voorraad meteen geleverd. Hierdoor kunnen wij een razendsnelle levering garanderen. U kunt via de website gemakkelijk uw order invoeren. Ontvangen wij uw bestelling voor 17.30 uur, dan verzenden wij alles meteen. U ontvangt uw bestelling de volgende werkdag. Bestellingen vanaf € 20 worden door ons in heel Nederland gratis verzonden. Op de Volkswagen Golf 5 matten ontvangt u ook een jaar garantie.