VW Golf 6 matten

Veel VW Golf 6 matten bij Vos Auto Speciaalzaak

Heeft u belangstelling voor VW Golf 6 matten? Zoekt u al langere tijd naar VW Golf 6 automatten, die pasvorm van 100% hebben? Zoek niet verder, want Vos Auto Speciaalzaak heeft precies de goede automatten VW Golf 6 die u zoekt! Onze VW Golf 6 automat heeft de originele pasvorm, waardoor de mat altijd uitstekend past. Het hinderlijk verschuiven van uw automatten is verleden tijd! Wij baseren de keuze voor de VW Golf 6 matten altijd op het model, het merk en het bouwjaar. Net zoals auto's verschillen de matten ook. Voor de VW Golf 6 automatten heeft Vos Auto Speciaalzaak de VW Golf 6 automat van de bouwjaren 2007 tot en met 2012 op eigen voorraad. Wij leveren de automatten VW Golf 6 dan ook razendsnel. Is uw bestelling via de webshop bij ons binnen voor 17.30 uur? Dan verzenden wij alles meteen en ontvangt u uw bestelling de volgende werkdag. Bestellingen vanaf € 20 worden door ons in heel Nederland bovendien gratis verzonden.

VW Golf 6 matten, VW Golf 6 automatten goedkoop

Vos Auto Speciaalzaak garandeert u dat u de VW Golf 6 matten nergens goedkoper zult vinden! Wij bieden de VW Golf 6 automatten aan in twee uitvoeringen:

  • naaldvilt,
  • velours.

VW Golf 6 matten, VW Golf 6 automatten naaldvilt

Beide uitvoeringen van de VW Golf 6 automat zijn van hoogwaardige kwaliteit. Natuurlijk zijn er enkele verschillen. De naaldvilt uitvoering voldoet uitstekend bij regulier gebruik. Deze naaldvilt automatten VW Golf 6 zijn aan de onderkant voorzien van een hoogwaardige anti-sliplaag, zodat de matten netjes op hun plek blijven. De VW Golf 6 automat aan de bestuurderszijde heeft een hakplaat, die slijtage op deze meest kwetsbare plek vermindert. Een voordeel van de naaldvilt VW Golf 6 matten is dat zand en gruis, dat u via uw schoenzolen de auto mee in brengt, niet opvalt.

VW Golf 6 automat, automatten VW Golf 6 velours

De velours uitvoering van de VW Golf 6 matten is luxer en meer comfortabel. De matten zijn ook voorzien van een anti-sliplaag en zijn afgewerkt met zwarte bandage. Dat geeft een mooie uitstraling voor het interieur van uw auto! Dit type matten heeft een langere levensduur dan de naaldvilt matten. Op beide soorten matten ontvangt u garantie.

VW Golf 6 automat, automatten VW Golf 6 gemakkelijk bevestigd

Met handige bevestigingsclips is het bevestigen van de VW Golf 6 automat een fluitje van een cent. U plaatst ze op de bevestigingsgaten in uw auto. Heeft u toch moeite met bevestigen? Bel even naar onze klantenservice!