VW Golf 7 matten

Veel VW Golf 7 matten bij Vos Auto Speciaalzaak

Bent u op zoek naar VW Golf 7 matten? Zijn de VW Golf 7 automatten van uw auto dringend aan vervanging toe? Goed nieuws, want Vos Auto Speciaalzaak, gevestigd in Wijk en Aalburg, heeft een groot assortiment automatten VW Golf 7. Niet alleen hebben we het grootste aanbod, we beschikken ook altijd over een grote voorraad VW Golf 7 matten, waardoor we meteen kunnen leveren. Waarom kiezen voor de VW Golf 7 automat van Vos Auto Speciaalzaak? Wij garanderen een 100% pasvorm! De automatten blijven netjes op hun plaats en schuiven niet. Iedere auto is verschillend en dus zijn ook de automatten verschillend. Wij baseren de keuze voor de juiste VW Golf 7 automatten op basis van merk, model en bouwjaar. In onze webwinkel ziet u VW Golf 7 automatten voor de bouwjaren 2012 tot en met 2020. U kunt kiezen uit twee soorten automatten VW Golf 7, namelijk:

  • naaldvilt,
  • velours.

De VW Golf 7 automat zal niet gaan schuiven in uw auto. Zo ontstaan geen gevaarlijke situaties ontstaan bij het in- en uitstappen, waarbij uw voeten onder u wegglijden met mat en al. En wie kent niet het vastzitten van een slechtpassende mat onder het rem-, koppelings- of gaspedaal? Met de automatten VW Golf 7 van Vos Auto Speciaalzaak bent u gegarandeerd van de juiste pasvorm en grote tevredenheid.

VW Golf 7 matten, VW Golf 7 automat nergens goedkoper

Naast een perfecte pasvorm, die uw rijplezier ongetwijfeld zal verhogen, vindt u de VW Golf 7 automat nergens goedkoper! Vos Auto Speciaalzaak verzendt de VW Golf 7 matten zeer snel. Als wij uw bestelling voor 17.30 uur ontvangen, wordt deze de volgende werkdag bij u bezorgd. Bestellingen boven de €20 versturen we binnen Nederland gratis!

VW Golf 7 automatten, automatten VW Golf 7 in naaldvilt of velours

Zoals hierboven al aangegeven kunt u voor de VW Golf 7 automatten kiezen uit naaldvilt of velours uitvoering. Beide soorten automatten zijn van hoge kwaliteit. Vos Auto Speciaalzaak levert de matten in sets van vier stuks. De naaldvilt matten zijn bij gangbaar gebruik prima. De matten hebben een originele pasvorm en hebben een anti-sliplaag aan de onderzijde van de mat. De anti-sliplaag gaat het schuiven tegen. De naaldvilt VW Golf 7 automatten hebben een hakplaat, wat slijtage vermindert op de kwetsbare plek bij de bestuurder. Klein vuil, wat u meeneemt via uw schoenen de auto in, zoals gruis en zand, is op deze matten niet echt zichtbaar. De velours uitvoering van de VW Golf 7 automat heeft een luxere uitstraling en blijft langer mooi bij intensief gebruik. De matten hebben ook een langere levensduur dan de naaldvilt matten. Ook deze automatten beschikken over een anti-sliplaag en een beschermende hakplaat. Ze zijn afgewerkt met zwarte bandage.

VW Golf 7 automat

U bevestigt de VW Golf 7 automat heel eenvoudig via de bevestigingsgaten in de auto.