VW Golf Plus automat

Vos Auto Speciaalzaak voor de perfecte VW Golf Plus automat. Alle automatten voor uw Volkswagen Golf Plus

Bent u geïnteresseerd in een VW Golf plus automat? U bent voor automatten VW Golf plus bij Vos Auto Speciaalzaak aan het juiste adres! Vos Auto Speciaalzaak is gevestigd in het Brabantse Wijk en Aalburg, maar natuurlijk verzenden wij onze automatten VW Golf plus door heel Nederland. Onze VW Golf plus automat heeft een 100% pasvorm. Door de originele pasvorm zult u geen hinderlijk schuiven van de automat ervaren, maar blijft deze prima op zijn plaats. Geen gevaarlijke situaties meer met wegglijdende matten bij het in- en uitstappen. En vanzelfsprekend ook geen matten die klem komen te zitten onder de pedalen, met alle gevolgen van dien. Vos Auto Speciaalzaak baseert de keuze voor de juiste VW Golf plus automat op merk, model en bouwjaar. Voor de automatten VW Golf plus hebben wij bouwjaren 2003-2007 en 2007-2014 direct beschikbaar uit onze eigen voorraad. Kiest u voor automatten VW Golf plus van Vos Auto Speciaalzaak, dan verhoogt u uw rijplezier en het mooie aanzicht van uw auto-interieur.

VW Golf plus automat, automatten VW Golf plus in naaldvilt

Vos Auto Speciaalzaak biedt de VW Golf plus automat aan in naaldvilt uitvoering. De naaldvilt automat is een hoogwaardige kwaliteit mat, die u nergens goedkoper zult vinden. Een goede en voordelige keuze voor automatten dus, die uitstekend voldoen bij normaal gebruik. Naast de perfecte pasvorm, zijn deze naaldvilt automatten VW Golf plus aan de onderzijde voorzien van een hoogwaardige anti-sliplaag. Zo wordt het schuiven van de matten tegengegaan. U bevestigt de automatten heel eenvoudig met bevestigingsclips op de bevestigingsgaten. De VW Golf plus automat is voorzien van een hakplaat, waardoor de meest kwetsbare plek aan de bestuurderszijde goed beschermd wordt. De automatten VW Golf plus worden in een complete set van vier stuks geleverd. U krijgt bovendien op de mattenset een jaar garantie.

VW Golf plus automat, automatten VW Golf plus snel in huis

Vos Auto Speciaalzaak staat garant voor een snelle verzending van uw VW Golf plus automat. Ontvangen wij uw bestelling voor 17.30 uur, dan gaan wij meteen aan de slag. De automatten VW Golf plus worden de volgende werkdag al bezorgd. Bestellingen boven de € 20 worden in heel Nederland gratis verzonden. Mocht u problemen ondervinden met het bestellen van de mattenset of met het bevestigen van de automatten in uw auto, neem dan gerust even vrijblijvend contact met ons op! Ons klantenserviceteam helpt u graag verder.