VW Jetta automat

Perfecte VW Jetta automat? Van Vos Auto Speciaalzaak!

Bent u geïnteresseerd in een VW Jetta automat? Is de VW Jetta automat in uw auto aan vervanging toe? Een auto knapt er zienderogen van op als er weer nieuwe matten in liggen. Dat weten we bij Vos Auto Speciaalzaak maar al te goed en daarom hebben we altijd veel matten op voorraad, waaruit we direct kunnen leveren. Elke auto is nu eenmaal verschillend als het gaat om indeling. Omdat wij ons baseren op het merk, het model en het bouwjaar weten wij precies welke matten 100% passen in uw auto. Zoek dus voor de VW Jetta automat niet langer en kijk gauw in onze webshop voor het grote aanbod. Voor de bouwjaren 2005-2011 en 2011-2018 leveren wij de perfecte VW Jetta automat. U geeft uw auto weer een mooie look met de mattenset voor uw Volkswagen Jetta. Daarnaast is het belangrijk dat de matten goed op hun plek blijven liggen. Wie kent niet het vervelende gevoel dat de mat onder uw voeten wegglijdt bij het in- en uitstappen? En wie heeft nooit een weggeschoven mat weer recht moeten trekken, omdat de mat vast zat onder een van de pedalen? Als bestuurder wilt u dat voorkomen met de perfecte VW Jetta automat, die daarom ook voorzien is van een anti-sliplaag aan de onderzijde. Bij Vos Auto Speciaalzaak vindt u niet alleen de perfecte mat, maar ook nog eens de goedkoopste. De hoge kwaliteit is zeker wel gewaarborgd! U ontvangt een jaar garantie op de VW Jetta automat.

Sorry, we couldn't find any products. Please try a different search.

Naaldvilt kwaliteit voor VW Jetta automat

De VW Jetta automaat is gemaakt van naaldvilt materiaal, dat een hoge kwaliteit heeft. Als groot voordeel heeft deze mat dat het kleine vuil dat u met uw schoenen de auto in sleept, niet opvallend is. Bovendien klopt u het er gemakkelijk weer uit. U bevestigt de VW Jetta automat snel en en eenvoudig door gebruik te maken van de bevestigingsgaten in de mat. Wij zetten de kenmerken van onze VW Jetta automat even voor u op een rijtje:

  • complete set van vier stuks,
  • perfecte pasvorm,
  • beschermende hakplaat,
  • anti-sliplaag,
  • één jaar garantie,
  • snelle levertijd, één werkdag.

Met de mattenset van vier stuks kunt u er weer jaren tegenaan. Doordat er een extra dikke hakplaat is aangebracht, wordt de meest gebruikte en dus kwetsbare plek aan de bestuurderszijde bij de pedalen extra goed beschermd tegen slijtage. Het team van Vos Auto Speciaalzaak levert de VW Jetta automat bijzonder snel. Wanneer uw bestelling voor 17.30 uur bij ons binnen is, wordt deze de volgende werkdag bij u bezorgd. Is de factuur hoger dan € 20? Dan bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis in heel Nederland!