VW Lupo automat

Vos Auto Speciaalzaak voor de perfecte VW Lupo automat. Alle automatten voor uw Volkswagen Lupo

Zoekt u al een tijdje naar een VW Lupo automat? Zijn uw huidige automatten VW Lupo versleten en zoekt u goede en betaalbare nieuwe? Voor uitstekend passende automatten VW Lupo bent u bij Vos Auto Speciaalzaak op de juiste plek! Onze VW Lupo automat is van hoge kwaliteit en past altijd. Vos Auto Speciaalzaak beschikt over het grootste aanbod VW Lupo automatten en wij garanderen hoge tevredenheid met 100% pasvorm. De juiste VW Lupo automat wordt namelijk geselecteerd op basis van het merk, model en het bouwjaar. Op de website hebben wij een handig overzicht gemaakt, zodat het meteen duidelijk is welke automatten VW Lupo geschikt zijn. Bij ons geen risico op schuivende matten, wat gevaarlijk kan zijn bij het in- en uitstappen. Ook zullen de matten niet onder het gaspedaal, de koppeling of de rem vast komen te zitten, doordat de matten van hun plek schuiven. Met de VW Lupo automat van Vos Auto Speciaalzaak ziet uw auto er weer netjes uit en verhoogt u het rijplezier. Bovendien, nergens vindt u de automatten VW Lupo goedkoper!

Ruime keuze VW Lupo automat

Zoals u op onze website kunt zien, zijn er veel verschillende bouwjaren waarvoor wij de VW Lupo automat aanbieden en van welk materiaal ze gemaakt zijn, namelijk:

  • naaldvilt,
  • velours.

Per soort is aangegeven of de velours matten of de naaldvilt matten geschikt zijn. Beide soorten matten zijn van uitstekende kwaliteit, maar er zijn wel wat verschillen. Bij normaal gebruik zijn de naaldvilt automatten VW Lupo prima geschikt. U bevestigt de mat eenvoudig en veilig op de bevestigingsgaten in de auto. Het voordeel van naaldvilt is dat klein vuil zoals zand en gruis minder goed zichtbaar is dan op een mat van velours. De onderkant is van anti- slipmateriaal, waardoor de VW Lupo automat niet gaat schuiven. Bij intensiever gebruik is het te overwegen om de velours matten aan te schaffen. Deze matten zien er wat luxer en comfortabeler uit en hebben een lange levensduur. De mat is afgewerkt met zwarte bandage. Ook de velours VW Lupo automat heeft een anti-sliplaag tegen het verschuiven. Beide soorten matten hebben een hakplaat, waardoor slijtage op de meest kwetsbare plek tegengegaan wordt.

Automatten VW Lupo in set

De automatten VW Lupo worden geleverd in een set van vier, zodat u in een keer alle matten voor uw auto in huis hebt. Wanneer wij uw bestelling voor automatten VW Lupo voor 17.30 uur ontvangen, wordt deze de volgende werkdag bij u bezorgd. Bij een bestelling van minimaal € 20 verzenden wij binnen Nederland helemaal gratis. Wij hebben alle matten direct op voorraad liggen.