VW Scirocco automat

Vos Auto Speciaalzaak levert goedkope VW Scirocco automat

Heeft u belangstelling voor een VW Scirocco automat? Zijn uw automatten versleten en u zoekt daarom naar een VW Scirocco automat? Dient de nieuwe VW Scirocco automat wel goedkoop te zijn? Goed nieuws, want Vos Auto Speciaalzaak heeft de VW Scirocco automat die u zoekt! U vindt deze automat nergens goedkoper. Daarnaast levert kopen via Vos Auto Speciaalzaak nog veel meer voordelen op. Wij zijn een ervaren bedrijf, dat als geen ander weet hoe vervelend het is als een automat versleten is en de nieuwe die u had aangeschaft, niet goed in de auto past. Al vele klanten gingen u voor en iedereen vertelt hetzelfde verhaal: de matten glijden voortdurend weg, ze hinderen bij het in- en uitstappen en zitten bovendien vaak klem onder het gas-, rem- of koppelingspedaal. Het verhoogt uw rijplezier allemaal niet. Daar komt verandering in als u de VW Scirocco mat bij Vos Auto Speciaalzaak bestelt! Wij garanderen een 100% pasvorm, omdat wij ons baseren op het merk, het model en het bouwjaar van de auto. U ontvangt zo altijd de juiste pasvorm. Voor de bouwjaren 2009-2022 leveren wij de perfecte VW Scirocco automat direct uit onze eigen voorraad. Geef uw Volkswagen weer een nette uitstraling met de juiste mat via Vos Auto Speciaalzaak. U ontvangt een jaar garantie op de VW Scirocco automat.

VW Scirocco automat van naaldvilt

De VW Scirocco automat die u bestelt bij Vos Auto Speciaalzaak is van ijzersterke, hoge kwaliteit. Het materiaal van de mat is het zogenaamde naaldvilt, dat de volgende kenmerken heeft:

  • complete set van vier stuks,
  • perfecte pasvorm,
  • beschermende hakplaat,
  • anti-sliplaag,
  • één jaar garantie,
  • snelle levertijd, één werkdag.

U ziet, de VW Scirocco automat wordt in een set geleverd, zodat u meteen helemaal klaar bent. De anti-sliplaag aan de onderzijde van de mat zorgt ervoor dat de mat keurig netjes op zijn plaats blijft liggen. Doordat er een dikke hakplaat is aangebracht, wordt de meest gebruikte en dus kwetsbare plek bij de pedalen extra goed beschermd tegen slijtage. Kleine vuiltjes zoals zand en gruis, dat u via uw schoenen vaak in de auto brengt, vallen in dit type mat niet op.

Snelle levering van VW Scirocco automat

Vos Auto Speciaalzaak levert de VW Scirocco mat zeer snel. Wanneer uw bestelling voor 17.30 uur bij ons binnen is, gaat ons team direct aan het werk. De VW Scirocco automat wordt de volgende werkdag bezorgd. Is de factuur hoger dan € 20? Dan bezorgen wij uw bestelling helemaal gratis in heel Nederland!