VW T-Cross automat

VW T-Cross automat van Vos Auto Speciaalzaak

Bent u op zoek naar een VW T-Cross automat? Wilt u een nieuwe VW T-Cross automat aanschaffen, maar u wilt wel zeker weten dat deze automat een 100% pasvorm heeft? Wij heten u van harte welkom bij Vos Auto Speciaalzaak, gevestigd in Wijk en Aalburg. Al jaren bedienen wij in heel Nederland van de perfect passende VW T-Cross automat door middel van een snelle bezorging. Wij weten uit ervaring dat het heel vervelend is als u voortdurend te maken hebt met wegschuivende automatten. Bij het in- en uitstappen is dat heel vervelend en zelfs gevaarlijk, als uw voeten geen grip hebben. Ook is het niet prettig als de schuivende mat klem komt te zitten onder de pedalen en het gasgeven, koppelen of remmen hindert. Bestel daarom uw passende VW T-Cross automat snel via onze webshop en uw problemen zijn over! Vos Auto Speciaalzaak weet zeker dat de matten passen, omdat wij ons baseren op het merk, het model en het bouwjaar van uw auto. Vanzelfsprekend geeft u het interieur van uw auto weer een nette uitstraling. Is uw bestelling door ons team ontvangen voor 17.30 uur? Dan zorgen wij ervoor dat u de VW T-Cross automat de volgende werkdag bezorgd krijgt. Bestellingen boven de 20 euro worden zelfs in heel Nederland gratis bezorgd! Twijfelt u nog over een VW T-Cross automat via Vos Auto Speciaalzaak? U kunt altijd even vrijblijvend contact met ons opnemen.

VW T-Cross automat: nergens goedkoper

Naast een razendsnelle bezorging garandeert Vos Auto Speciaalzaak dat u nergens de VW T-Cross automat goedkoper vindt! De VW T-Cross automat is vervaardigd van zeer sterk naaldvilt materiaal, dat een hoge kwaliteit heeft. Door de anti-sliplaag die is aangebracht aan de onderzijde van de mat, blijft de mat keurig op zijn plaats. Voor de bouwjaren 2019-2022 hebben wij de juiste VW T-Cross automat direct uit onze grote eigen voorraad leverbaar. U plaatst de mat eenvoudig zelf in de auto via de bevestigingsgaten. De naaldvilt matten hebben de volgende eigenschappen:

  • complete set van vier stuks,
  • perfecte pasvorm,
  • beschermende hakplaat,
  • anti-sliplaag,
  • één jaar garantie,
  • snelle levertijd, één werkdag.

De VW T-Cross automat hebben als prettige eigenschap dat klein vuil, zoals gruis en zand, niet opvalt. Ook klopt u het zand, dat men vaak met de schoenzolen de auto mee in neemt, zo weer uit de mat. Wij zien uw bestelling graag tegemoet.