Automatten Volkswagen Touran kopen

Automatten Volkswagen Touran bij Vos Auto Speciaalzaak

Zoekt u naar automatten Volkswagen Touran? Rijdt u een Touran maar zijn de VW Touran automatten versleten? U bent bij Vos Auto Speciaalzaak op het beste adres voor automatten Volkswagen Touran! Ons bedrijf is gevestigd in Wijk en Aalburg, maar natuurlijk leveren wij in heel Nederland VW Touran matten. Het is niet fraai om met kapotte of door en door versleten automatten te rijden. Gelukkig is het zo gepiept om een nieuwe mattenset voor de VW Touran aan te schaffen. U bestelt ze eenvoudig via onze website. Wanneer wij uw bestelling voor automatten Volkswagen Touran voor 17.30 uur ontvangen, zorgen wij ervoor dat u alles de volgende werkdag ontvangt. Valt de factuur hoger uit dan 20 euro? Dan ontvangt u binnen heel Nederland de bestelling helemaal gratis! Vos Auto Speciaalzaak staat niet alleen voor een snelle bezorging van de automatten Volkswagen Touran, we staan ook voor hoge kwaliteit. In ons grote aanbod vindt u verschillende typen van de automatten VW Touran. Wij garanderen een 100% pasvorm, omdat wij onze verkoop baseren op het merk, het model en het bouwjaar. U koopt bij Vos Auto Speciaalzaak dus altijd de perfecte VW Touran mat.

Nergens goedkopere automatten Volkswagen Touran

Vos Auto Speciaalzaak levert de automatten Volkswagen Touran direct uit onze grote voorraad. Wij verzekeren u ervan dat u nergens goedkopere automatten zult vinden! De automatten hebben de volgende eigenschappen:

  • complete set van vier stuks,
  • perfecte pasvorm,
  • beschermende hakplaat,
  • anti-sliplaag,
  • snelle levertijd van een werkdag.

De mattenset VW Touran heeft een zeer hoge kwaliteit. Door de perfecte pasvorm blijven de matten altijd keurig op hun plek. Er is niets hinderlijker dan een wegschuivende mat, die u telkens weer recht moet leggen. Bovendien kunt u met mat en al zomaar wegglijden bij het in- of uitstappen. Gevaarlijk is het als de matten klem komen te zitten onder koppelings-, rem- of gaspedaal. Door de perfect passende matten van Vos Auto Speciaalzaak met anti-sliplaag aan de onderzijde, voorkomt u al deze problemen. U plaatst de mat eenvoudig op de bevestigingsgaten in de auto. Door de dikke hakplaat in de mat wordt de kwetsbaarste plek, namelijk die bij de pedalen, heel goed beschermd. De automatten Volkswagen Touran wordt compleet geleverd in een set van vier stuks, zodat uw auto er van binnen weer tiptop uitziet! De automatten zijn gemaakt van naaldvilt. Het voordeel van naaldvilt is dat het kleinere vuil, dat u meeneemt de auto in met uw schoenen, zoals gruis en zand, niet erg opvalt. Ook klopt u het er gemakkelijk weer uit. Heeft u nog informatie nodig? Neem dan contact met ons op!