Volkswagen Passat matten

Veel Volkswagen Passat matten bij Vos Auto Speciaalzaak

Zoekt u Volkswagen Passat matten? Zijn uw VW Passat automatten nodig aan vervanging toe? Bij Vos Auto Speciaalzaak garanderen wij u dat u de juiste Volkswagen Passat matten zult vinden, met perfecte pasvorm! Al jaren houden wij ons bezig met het verkopen van automatten voor vele automerken. Omdat Volkswagen een populair automerk is, hebben we veel automatten op voorraad. Met name matten VW Passat kunnen wij direct uit onze eigen voorraad leveren. De Volkswagen Passat matten van Vos Auto Speciaalzaak hebben een hoge kwaliteit. Ze zijn gemaakt van naaldvilt en geven het interieur van uw auto weer een mooie uitstraling. Bovendien dragen perfect passende VW Passat matten in hoge mate bij tot uw veiligheid en het rijplezier. U hoeft bij het in- en uitstappen niet meer bang te zijn dat uw mat onder uw voeten wegglijdt, met allerlei gevolgen van dien. Ook zal onze automat VW Passat niet meer wegschuiven in de richting van het rem-, gas- of koppelingspedaal, waardoor u de mat telkens weer op zijn plaats moet leggen. Onze VW Passat mat bevestigt u heel eenvoudig door gebruik te maken van de nette gaten in de mat. Door de anti-sliplaag blijft de mat prima op zijn plaat. Bij Vos Auto Speciaalzaak baseren we ons voor het kiezen van de juiste VW Passat matten op het merk, het model en het bouwjaar. Daarom vinden wij altijd de juiste mat. Voor de VW Passat kunt u voor veel bouwjaren bij ons terecht.

Goedkope Volkswagen Passat matten

Wij garanderen u dat wij u de perfecte VW Passat automat leveren, die bovendien ook nog eens de goedkoopste is die u zult vinden. De automatten VW Passat zijn vervaardigd van naaldvilt, materiaal van hoge kwaliteit. U zult lang plezier hebben van deze Volkswagen Passat matten. Door de extra dikke hakplaat in de mat aan de bestuurderszijde van de auto wordt de meest gebruikte en dus kwetsbare plek, uitermate goed beschermd tegen slijtage. Kiest u voor Volkswagen Passat matten van Vos Auto Speciaalzaak, dan kiest u voor:

  • complete set van vier stuks,
  • perfecte pasvorm,
  • beschermende hakplaat,
  • anti-sliplaag,
  • één jaar garantie,
  • snelle levertijd, één werkdag.

De automatten VW Passat worden als set geleverd, zodat uw hele auto er weer netjes uitziet. Kleine vuiltjes zoals zand en gruis, dat u vaak via uw schoenzolen de auto mee in brengt, vallen in dit type mat niet op. Vos Auto Speciaalzaak biedt u een supersnelle levering voor de mattenset VW Passat. Wanneer de bestelling voor 17.30 uur bij ons binnen is, wordt alles de volgende werkdag bezorgd. Bij een bestelling van meer dan € 20 bezorgen wij uw bestelling in Nederland helemaal gratis.