VW T-Roc automat

100% passende VW T-Roc automat

Heeft u interesse voor een VW T-Roc automat? Zijn de huidige automatten in uw VW T-Roc versleten en hoognodig aan vervanging toe? Goed nieuws, want u vindt de 100% passende automat voor uw Volkswagen T-Roc bij Vos Auto Speciaalzaak! Bovendien garanderen wij u dat u de VW T-Roc automat nergens goedkoper vindt. Ons team weet als geen ander hoe vervelend het is als een automat telkens verschuift. Het is hinderlijk bij het in- en uitstappen van de auto en niet alleen dat, het is nog gevaarlijk ook als mat wegglijdt. Het is ook niet prettig en eveneens gevaarlijk als een wegschuivende VW T-Roc automat vast komt te zitten onder het rem,- gas- of koppelingspedaal. Het zal daarom weer een genot zijn om straks niet alleen nieuwe automatten in uw auto te leggen. Het bevordert het rijplezier en het geeft uw auto weer een mooie, nette uitstraling. Wij leveren de VW T-Roc automat razendsnel, direct uit eigen voorraad. Wanneer uw bestelling voor 17.30 uur door ons ontvangen is, gaan wij meteen voor u aan de slag. De volgende dag wordt de VW T-Roc automat al bij u bezorgd. Is de bestelling hoger dan 20 euro? Dan bezorgen wij de mattenset helemaal gratis!

VW T-Roc automat goedkoopst bij Vos Auto Speciaalzaak

Vos Auto Speciaalzaak garandeert dat u nergens de VW T-Roc automat goedkoper vindt! Ook garanderen wij een perfecte pasvorm voor deze automat, omdat wij ons baseren op het merk, het model en het bouwjaar van de auto. Een mat via Vos Auto Speciaalzaak schuift daarom nooit meer weg, ook mede dankzij de anti-sliplaag aan de onderzijde van de mat. Voor de bouwjaren 2017-2022 hebben wij keuze uit naaldvilt matten en velours matten. Beide typen matten hebben een hoge kwaliteit. U plaatst ze eenvoudig zelf in de auto via de bevestigingsgaten. De naaldvilt matten hebben de volgende eigenschappen:

  • complete set van vier stuks,
  • perfecte pasvorm,
  • beschermende hakplaat,
  • anti-sliplaag,
  • één jaar garantie,
  • snelle levertijd, één werkdag.

Naaldvilt matten zijn handig met het oog op het vuil dat u via uw schoenen meeneemt de auto in. Op de naaldvilt mat zullen zand, steentjes en gruis niet zo erg opvallen. De velours kwaliteit matten zijn wat luxer wat betreft de uitstraling en geven het interieur van uw auto een gelikte look. De velours VW T-Roc automat heeft deze eigenschappen:

  • complete set van vier stuks,
  • één jaar garantie,
  • anti-sliplaag aan de onderkant (het tegengaan van schuiven),
  • afgewerkt met een zwarte bandage.

Heeft u nog specifieke vragen over de VW T-Roc automat? Neem gerust even contact met ons op!